Wednesday, November 24, 2010

Blog Pilihan Malaysia 2010



Ok. Tadi jalan2 kat alam maya ni. Jalan punya jalan punya jalan, jumpa satu blog. Nama dia
Blog Pilihan Malaysai 2010 (BPM 2010). Menarik.




BPM 2010


Apakah BPM 2010?? Tempat untuk kita promote, bagi tau orang lain, naikkan trafik, undi dan kasi fe-mes blog yang kita suka. Ada 6 kategori.



Malas nak taip. Printscreen je dari
BPM 2010

Apa tunggu lagi. Time ni la kita nak tolong kasi femes blog yang kita suka. Jom reramai calon & undi. Tapi syarat utama, tak boleh calonkan blog sendiri. Gila apa nak calonkan blog sendiri. Tu mungkin kena buat satu lagi kategori. Kategori blogger batak. Jom mencalon mempromote blog yang anda suka.


Kena cepat eh. Last esok pukul 10 mlm. Aku dah tunaikan tanggungjawap. Korang bila lagi??


4 comments:

  1. :)
    terima kasih gak sebab buat anugerah ni

    ReplyDelete
  2. first of all, Rafidah Bakri.
    Thanks sebab sudi senaraikan blog saya.
    Walaupun bila terfikir balik rasa macam tak layak utk berada sebaris dengan blog laen yg lagi best dan terbaek.
    Secondly, thanks to Azman Roslan sebab wujudkan anugerah ni.
    Rasanya takde orang terfikir pun pasal ni.
    Terima kasih yang tak terhingga kepada anda berdua :)

    ReplyDelete