Thursday, November 25, 2010

Bila Crocs Dibaling-baling

Ok. Pada suatu petang yang suam2 kuku, berkumpul 6 orang pemuda-pemudi harapan bangsa di padang memanah USMKK. Tujuan mereka cuma satu. Ingin mengimbau nostalgia tatkala diri masing2 masih belum mumaiz. Tepat jam 6 petang, upacara flashback bermula. Seorang paparazi handalan sempat merakam beberapa aksi semamsa upacara bersejarah tersebut berlangsung.

Kumpulan ditetapkan......


Strategi disusun.......


Upacara bermula.....








Sekali kami main baling selipar daa.....




sesi praktikal. Arip ajar cara susun



pembahagian ketua kumpulan



Rumah Biru



Rumah Pelangi


*********************

Aksi kejar-mengejar & baling-membaling







ambik kau!!! Crocs naik atas kepala


Hero Rumah Pelangi. Sebab tu diorang menang



Muka frust sebab MENANGgung kekalahan


Keputusan:
R. Biru (0) vs R. Pelangi (2 setengah)

*siap ada setengah.*



notakaki: Aku nak return game ni! Tak puas hati sebab kalah!!!!
notahati: Upacara yang sangat best
notatangan: Sapa paparazi tu??!!!

6 comments:

  1. teringat zaman dolu dolu....huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. best~~!!
    umo semua dah 20-an, tapi main baling selipar
    :)

    ReplyDelete
  3. fida,bile kaw nk return game?muahahahah.kitorg set je..kasi menang..haha

    ReplyDelete
  4. arif. next sem la wei. bg aku belajar susun dulu time cuti ni. hahahha

    ReplyDelete
  5. wahhh..
    best2...
    lame sangat tak main.. :)

    ReplyDelete