Sunday, December 26, 2010

500 Blog..!!



Ok. Ni segmen Ncik BA. Sebelum ni Ncik BA ada buat treasure hunt kat alam maya ni. Dan ia sangat mencabar. Dari 50 blog, naik ke 200 dan sekarang wow.. 500 blog!!! Jom kita ramai-ramai pakat join

Serba sedikit mengenai diri dan tujuan menjadi blogger:

Anak jati Johor yang tengah belajar kat Kubang Kerian. Masih belasan tahun, tapi akan hilang title 'belasan tahun' tu tahun depan. Suka menulis. Memori handphone selalunya penuh dengan draft mesej tentang ayat2 best yang didengar. Perosak gambar, sebab saya bukan fotogenik

Belum sampai setahun lagi jadi blogger. Tujuan utama menjerumuskan diri dalam dunia blogging ni sebab nak share cerita dengan orang lain. This blog is my high-tech diary. Saya baca cerita awak, awak baca cerita saya dan kita akan tau banyak cerita.


10 comments:

  1. slm kenal dr mimiey...

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. yaa..kita akan banyak cerita..hehe =)

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan.
    (dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

    jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

    ReplyDelete
  4. salam kenal ....


    saya salah seorang dari segmen ni ...


    jenguk saya balik eyh !

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hye semua...
    salam perkenalan
    bersama-samalah kita untuk mencari harta karun Ncik Ben :)
    Gud luck semua

    ReplyDelete
  6. salam..
    interesting blog..
    lets be friends.
    i wunna know more about you..
    i've followed you.follow me back yah..

    ReplyDelete
  7. salam kenal dr papa mifz yer..:)

    ReplyDelete
  8. haii..jengah dari segmen abg ben jgkk ;)
    follow sini ya, jemput singgah belog sya pulak ;)

    ReplyDelete
  9. mamat pun dah join..
    salam perkenalan..
    jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete