Monday, January 24, 2011

Lewat Waktu Ini...

Ok. Blog ni terbiar sebab kekangan masa. Dah berhabuk, berkulat berlumut bagai agaknya. Sibuk dengan DPNC. Dan DPNC dah pon habis dengan jayanya. Tahniah pada penganjur dan semua yang terlibat. Termasuk speaker dewan.
*tepuk dada sendiri*


Ni antara khazanah yang terhasil masa DPNC


pentas akhir DPNC 2010/2011. I was there, in the middle =)


Naib johan DPNC, desasiswa PETAS


Johan DPNC 2010/2011, Desasiswa Aman Damai


Pasukan tuan rumah 1


pasukan tuan rumah 2


Tukang membebel utk bilik sidang 2 (Pida)
Tukang tekan loceng (ShiraSharif)
Tukang panggil hakim (Adda)


So this big big event was successfull. Sangat lega. Boleh bersenang-senang lepas ni. Tapi...

  • hari khamis ni ada quiz Training Methodology. Nota tak pernah bukak lagi.
  • Lepastu kena uruskan pasal Malam Aspirasi Seni Nurani sebelum cuti raya cina. Maknanya ada lagi 3 hari je untuk uruskan semua tu.
  • Assigmnet Test & Measurement tak sentuh lagi dan kena siapkan sebelum raya cina gak kalau nak cuti panjang.
  • Kerja kursus Sport Psychology tak bincang lagi.
  • Persiapan untuk Temasya Olahraga Tahunan pon tak selesai lagi.

Ok. Sebenarnya masih belum boleh tarik nafas lega. Masih banyak kerja yang menanti

2 comments:

  1. mungkin 1 ari nnt, aku akan buat 1 entry khas tentang ko. hahaha :)

    ReplyDelete