Wednesday, January 26, 2011

Contest Gambar tak Nampak Muka Paling Cool


Ok. Dah lama tak join contest. Dan malam ni tergerak nak join contest ni. Sebab aku memang suka bergambar tak nampak muka. Konon-konon malu. Haish.. So sapa-sapa yang suka pose macam ni, jom join. Klik sini kalau nak tau syarat-syarat dia. By the way, nama tuan punya contest ni sama ngan nama aku, Rafidah.

Dan gambar yang dipertaruhkan adalah.....


Gambar ni fresh lagi. Baru tangkap ari ahad lepas. Ni baru balik daripada DPNC. Gedik nak pakai kasut tinggi-tinggi. Dan akhirnya tewas gak dengan kasut tu. Terpaksa jalan kaki ayam merentas padang =.=!

ShiraSharif The Loceng girl, Adda The Juri Woman & Tikah The Best Bibik adalah manusia bertuah yang ditag. Mereka ini terlibat secara langsung dalam DPNC. Orang-orang kuat DPNC ni. Selamat join wahai sahabatku :)

7 comments:

  1. i'm da best bibik??
    wow..!!
    terharunye..
    bibik yg tolong tngkap gmbr ni taw..
    =)

    ReplyDelete
  2. huhuhuhuhu...mnew nk cri pic yg xnmpk muka nh...smua pic memaparkan muka yg comel3 la yg berhormat..:P

    ReplyDelete
  3. slm kunjungan;)
    gudluck for contest;D

    ReplyDelete
  4. pakai kamera sony biase je..heheh
    pida!! tu aku..like3!!! hehe

    ReplyDelete
  5. salam

    memang cun, semoga berjaya yea =)


    ziarah rakan yang saya follow =)

    ReplyDelete
  6. Salam...
    Hye...sama nama kita nih...hehe...xcited...
    TQVM join k :)
    Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...huhu

    ReplyDelete