Monday, May 16, 2011

Selamat Hari Guru & Pensyarah

Hari ni 16 Mei, bersamaan dengan hari Isnin. So, selamat hari isnin. Nak cakap tu je. Ok. Bye..!!

**

**

**

**

**

**

**

Nampak beno nipunya. Hehe... Hari ni hari guru. Juga hari pensyarah. Senang cakap, hari tenaga pengajar. Terima kasih kepada semua insan yang bergelar cikgu atau pensyarah yang pernah mengajar Rafidah B. Jasamu dikenang

Kat bawah ni, list guru kelas dari darjah 1 sampai tingkatan 5. Nak senaraikan semua cikgu yang pernah mengajar aku, tapi ada yang tak ingat. Ada gak yang aku cuma ingat nama glamour diorang je. Pada cikgu-cikgu yang nama beliau saya tak senaraikan, mohon ampun dan maaf. 

Darjah 1 Yakin: Pn Norrizah Binti Satari
Darjah 2 Yakin: Puan Norrizah Binti Satari
Darjah 3 Yakin: Puan Norrizah Satari
Darjah 5 Rajin: Puan Azmimah Binti Saadon
Darjah 6 Rajin: Puan Zamdialila Binti Saim

Tingkatan 1 Jauhari: Puan Maszairah Binti Buang
Tingkatan 2 Jauhari: Ustazah Massuzah Binti Zakaria
Tingkatan 3 Jauhari: Puan Aduni Binti Md Yunan
Tingkatan 4 Sains: Puan Hajah Khatijah Binti Ahmad
Tingkatan 5 Sains: Puan Junaidah Binti Yahaya

Mentor Kolej Matrikulasi Johor:
Puan Khadijah Binti Ahmad

Penasihat Akademik Universiti Sains Malaysia:
Madame Vina Tan Phei Sean

Thanks for guiding, inspiring & making me as what i'm today. Happy Teachers Day.


Wajib baca:

6 comments:

  1. wah!! ingat suma nama tue..bagus dpt anak murid camni..hehe

    ReplyDelete
  2. nama guru kelas... sbb selalu kena tulis nama diorang. Kat atas report card, kat depan buku. hehe :)

    ReplyDelete
  3. rindu mse skola2 celebrate ari guru.hee

    ReplyDelete
  4. bunga selasih bunga kantan..time kasih atas ucapan..hehe

    ReplyDelete
  5. atiqa- best kan?? time tu la gelabah nak cari hadiah bg kat cikgu. miss that moment

    sifu- happy teachers day~! (xde idea nak balas pantun. hehe :)

    ReplyDelete
  6. wah..ingt semua nama cikgu eh..

    ReplyDelete